Pronájem skladu 10385 m², Bílina

Cena na dotaz

info v RK

Nemovitosti nabízí

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu dvě výjimečné skladové haly, které jsou nově vystavěné v obci Bílina. Hala A nabízí prostorný sklad s užitnou plochou 9 733,8 m2, doplněný mezaninem a kancelářemi o rozloze 650,9 m2. Celková výška haly dosahuje deset metrů pod vazníkem. Vjezd k této hale A je z ulice Teplické.

Tento objekt představuje jednoprostorovou dvojlodní halu, která má primárně logistické využití, samozřejmostí jsou nově vybudované toalety, navíc zde najdete mezanin pro administrativní účely.

Dalšími součástmi je samostatná prostorná místnost s vlastním hygienickým zařízením - čekárnou pro řidiče, která je přístupná z venkovního prostoru.

Hala samotná je velkoprostorová, s vyhraněnými oblastmi pro skladování a s dopravními koridory. Vytápění je řešeno centrálním systémem - parovodem. Podlaha je navržena s nosností 10 t/m2 a elektrický příkon umožňuje připojení na VN. Nakládací a vykládací prostory zahrnují čtyři garážová vrata s rampou a dvě garážová vrata s přístřeškem. Navíc je v plánu také instalovat fotovoltaické panely na střeše této haly.
K dispozici je 23 parkovacích stání pro osobní vozy.

Lokalita nabízí excelentní dostupnost. Haly jsou umístněné přímo u rychlostní silnice I/13 - Bílinská ulice, která navazuje na směry Teplice, Chomutov, Karlovy Vary, Cheb, Louny a Praha. Kromě výše uvedeného je zde obousměrné dopravní napojení, které je dostupné pro osobní i nákladní vozidla, stejně jako pro veřejnou dopravu.

Základní údaje

Konstrukce Montovaná
ID nemovitosti N6626
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 28 220 m²
Plocha užitná 10 385 m²
Plocha nebytová 9 734 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Luxent s.r.o.

Praha, Pařížská 205/23

Zobrazit kompletní nabídku RK

Luxent s.r.o.

Sdílet nemovitost